Değerli öğrenciler,

• Sınav ekranına sınav takviminizde yer alan derslerden her birine belirtilen saat aralığında ulaşabilirsiniz.
  • Soruları yanıtladıktan sonra “Sınavı Bitir” butonunu kullanarak sınavı sonlandırabilirsiniz.
  • “Sınavı Bitir” butonu kullanılmadan sınav ekranından çıksanız dahi sınav süreniz bittiğinde yanıtlarınız sisteme otomatik kaydedilecektir.
  • Sınav esnasında tüm şıkları yanıtladığınız halde boş soru uyarısı alırsanız klavyenizden “F5” tuşuna basarak sayfa yenilemesi yapabilirsiniz.
  • Sınav süresinde herhangi bir problem yaşamanız durumunda 17.0021.00 arasında aşağıdaki numaralardan

0442 231 56 18

0442 231 56 20

0442 231 56 26

aktif hizmet alabilirsiniz. Bu saatlerin dışında yukarıdaki telefon numaraları hizmet vermeyecektir.

• Online Sınav Kullanım Kılavuzu ve Videosuna ulaşmak için tıklayınız.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.