Değerli öğrenciler,

• Sınav ekranına sınav takviminizde yer alan derslerden her birine belirtilen saat aralığında ulaşabilirsiniz.
  • Soruları yanıtladıktan sonra “Sınavı Bitir” butonunu kullanarak sınavı sonlandırabilirsiniz.
  • “Sınavı Bitir” butonu kullanılmadan sınav ekranından çıksanız dahi sınav süreniz bittiğinde yanıtlarınız sisteme otomatik kaydedilecektir.
  • Sınav esnasında tüm şıkları yanıtladığınız halde boş soru uyarısı alırsanız klavyenizden “F5” tuşuna basarak sayfa yenilemesi yapabilirsiniz.
  • Sınav süresinde herhangi bir problem yaşamanız durumunda 17.00-21.00 arasında aşağıdaki numaralardan
    0442 231 56 18
    0442 231 56 26
    0442 231 56 20
    aktif hizmet alabilirsiniz. Bu saatlerin dışında yukarıdaki telefon numaraları hizmet vermeyecektir.
  • Online Sınav Kullanım Kılavuzu ve Videosuna ulaşmak için tıklayınız.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.